Just Bridge Entertainment catalogus 1.0

De iPad brochure van filmdistributeur Just Bridge Entertainment. Hierin vindt u een overzicht van de allernieuwste dvd, blu-ray en bioscoop releases van Just Bridge Entertainment. Zoals u van ons gewend bent staat de nieuwe line-up boordevol ...

Just Bridge Entertainment catalogus 1.0

De iPad brochure van filmdistributeur Just Bridge Entertainment. Hierin vindt u een overzicht van de allernieuwste dvd, blu-ray en bioscoop releases van Just Bridge Entertainment. Zoals u van ons gewend bent staat de nieuwe line-up boordevol toptitels in een breed scala aan genres waardoor we u een zeer gevarieerd en compleet aanbod kunnen bieden.

Just Bridge Entertainment staat bekend om haar kwaliteitsproducten. Van Award-winnende BBC series tot indrukwekkende (natuur)documentaires van Nationale Geographic, maar ook Nederlandse tv-series als Penoza en Dokter Deen ontbreken niet. Daarnaast beschikt Just Bridge Entertainment over de distributierechten van vele populaire kinderseries en "œfilms als Bassie & Adriaan, Bob de Bouwer, Thomas de Stoomlocomotief en Chuggington.

Naast de reguliere dvd en blu-ray releases omvat onze catalogus tevens een groeiende reeks bioscoopreleases, waaronder "s werelds eerste second screen film APP, de kinderfilms YOKO en VAMPIERZUSJES, prachtige arthouse titels als SIMON en ROAD NORTH en de boeiende documentaire BUITENKAMPERS.

Deze catalogus staat dus vol aangename verrassingen en nieuwigheden. En dat we op het gebied van digitale ontwikkelingen voorop blijven lopen blijkt wel uit ons nieuwste wapenfeit; als eerste distributeur in de Benelux presenteren wij u met gepaste trots onze catalogus als app voor uw tablet. U bent tegenwoordig nog maar een paar "Ëœswipes" & "Ëœtouches" verwijderd van alle informatie over onze titels.

   Top Software

New Software

Top Search

Latest Reviews